Jobba hos oss

NorthX Biologics Matfors ingår i NorthX Biologics som i sin tur ägs av det svenska investmentbolaget Flerie Invest. NorthX Biologics är en betydande Manufacturing Partner inom nordisk Life Science.

Inköpare

ansök senast 30 november

Till vår site i Matfors utanför Sundsvall söker vi en taktisk inköpare till vår Inköp och logistikavdelning. Avdelningen har det övergripande ansvaret för företagets supply chain och ansvarar för avtal, och leverantörsrelationer, planerar produktion och materialhehov, lagerhåller material, svarar för utleveranser samt sällanköp. Allt enligt GMP som är den kvalitetsstandard vi följer. Som taktisk inköpare rapporterar du till chefen för Inköp och logistik.

Processoperatör

ansök senast 30 november

Vi söker nu en ny medarbetare till vår verksamhet inom proteinrening och söker till vår produktionsavdelning en erfaren processoperatör. Som processoperatör i proteinreningsgruppen kommer du att arbeta med rening av protein- och cellbaserade produkter som tillverkas genom mikrobiell fermentering.

Administrativ Lageroperatör

ansök senast 30 november

NorthX Biologics verkar inom genterapi samt proteiner och en av våra kunder har ett ökat behov som vi måste tillfredsställa. Vi söker därför en administrativ lageroperatör till vårt Lager.

We are seeking a Business Development Director of Biologics for the European markets to join our NorthX Biologics team. In this role you will be a part of a growing company that is set for aggressive expansion in the marketplace. This position will report into the Vice President of Sales and Corporate Development and would be a contracted position (as consultant).

Verksamhetsutvecklare

ansök senast 6 februari

I samband med att vår verksamhet i Matfors expanderar så behöver vi fler verksamhetsutvecklare/projektledare till vår enhet Operational Excellence (OE). OE hanterar interna projekt/uppdrag i syfte att förbättra Siten.

Operatör - processtöd

ansök senast 14 februari

Vi söker nu efter daggående operatörer för att stärka våra produktionsavdelningar. Som operatör med fokus mot process stöd kommer du att arbeta med att förbereda material för våra proteiner och plasmid- DNA produktion.